måndag 1 juni 2015

Artediskolans 9:or på besök

Nu på morgonen så har jag haft Artediskolans nior på besök. A; B och klass C, typ 63 st. Jag har försökt måla upp olika bilder i mitt huvud hur detta kommer att gå.
För över 60 personer i en guidegrupp är väl mycket, det blir svårt att hålla ihop och att alla kan se och höra, dom har inte valt själva att gå på guidningen, så intresset kanske inte ligger på topp när det gäller att höra historien om ett järnbruk, det är en grupp unga människor osv.
Men vilken grupp! Vilka elever!
Dom var super roliga att guida runt, har aldrig gått smidigare. Tysta, intresserade, höll ihop gruppen fantastiskt, det var jätte kul. Ja, ja visst hade vi några snabba fötter i hyttan som inte kunde låta bli en utställning som låg överst där masmästaren stod. Delar av den åkte ner. Men..... stor eloges till klass 9:e.
Ett annat orosmoment var ju regnet, men när elever kom vid 09,00 så lyste solen och bruket visade sig från sin absolut bästa sida.
Eleverna skulle efter guidning och fika cykla vidare till tjuvantes grotta, å då kom regnet. Så finaste minnet under dagen kommer nog att blir besöket på bruket :) Hoppas jag!

'
 
 

Inga kommentarer: