onsdag 13 juli 2016

Lilla bruket

Jag måste bara börja med att tacka alla som kom och gjorde lilla bruket till en mycket positiv och fantastisk dag. Det satt barnfamiljer på filtar vid grönytan utanför gulakontoret, med picknick korgar fyllda med pannkaka och massa annat gott. Helt underbart att se och uppleva, det är så man vill att varje dag på bruket ska vara.
Mor och farföräldrar som kom och umgicks med sina barnbarn på bruket. Pysslade, tittade på djuren, smidde en krok, fiskade i fiskedammen, åt sockervadd, tittade på brandbilen, käkade korv eller bara hängde på bruket hela dagen.
Jag är också så glad över luffarna som tittade förbi och sjöng och lekande med barnen. En kille blev så förtjust i dom och ville leka med dom hela tiden. När han skulle åka hem frågade han mig om han fick gå upp på mitt kontor och säga hej då till dom, för han hade sett att dom gått upp där. Och så klar, han sprang med en glass i handen upp på kontoret och sa hej då till luffarna - vi syns sen.
Så gulligt!

Vi kommer absolut att göra om detta och så klart utvärdera vad som funkat bra och mindre bra. Det får man alltid göra, än hur nöjd man än känner sig, så finns det alltid saker att fundera på.

Men det positiva hejar rop vi fått under dagen tar vi absolut med oss och tackar allra ödmjukast för de.
Men utan alla familjer så hade det inte blivit nått, så TACK för att ni kom.

Picknick teater, sång och dans

Av dessa picknickare fick jag smaka lite pannkaka :) 

Brandbilen fick många besök av nyfikna barn och vuxna

Luffarna


Korv är alltid gott en varm sommardag. Här serverades den av självaste drängen på bruket

Kristinekulle gård var också hos oss och sålde sina fantastiska kläder.

En av de två disponentfruarna som fanns på bruket i dag. 

Här tog barnen över och spelade med i teatern.Minions var väldigt populära att göra...


Luffarna ville dansa också


Inga kommentarer: