fredag 13 juni 2014

Nu går vi mot helg


Ja nu har ännu en dag gått och solen börjar spricka fram.
I dag har det verkligen rullat på, jag har inte haft något/någon som flåsat mig i nacken...men tempot har varit ganska högt ändå. På måndag har vi styrelsemöte, så papperna måste vara klara nu. Sen har jag två konferenser direkt på måndag, så jag undrar om jag måste vara här och fixa med rummen på söndag???? hmm. Ja ja det löser sig.

Vid 11 kom första gästen som tillhörde gruppen som ska tillbringa hela helgen på bruket. Sen har dom droppat in eftersom. Vid 15.00 hade jag en "sittande guidning", alltså jag berättade om bruket vid kaffebordet inne på herrgården. Det händer inte så ofta, men det är faktiskt ganska trevligt.
En dam (en till kom senare också) kom fram till mig efteråt och sa att jag inte bara berättade om bruket, utan att det syntes att jag brann för bruket och att jag berättade på ett intressant sätt. Å det tänker jag ta med mig och känna mig stolt över. En man sa att ni måste sätta upp en stor skylt vid E4 så man svänger in och får ta del av detta. Det tar jag som bra betyg.

Nu har jag fått till i rummet där jag gjort om en soffa till en säng. Blev ganska bra. Så nu kan man komma och sova i en gammal kökssoffa på bruket. Jag vet att inte lamporna passar och sitter där som ska, men det kommer. Här kommer tre Tyskar att få sova när dom kommer på söndag, jag har en säng till i rummet som inte synd på kortet. Hoppas dom kommer att sova gott!


Bilden blev lite sned, men ganska mysigt tycker jag.
Sen när jag var påväg hem, dök en bil som ska ställas ut i morgon (motorträff) upp och skulle kolla läget.
Fantastik fin bil. Den kvinnliga chauffören (ägaren) kommer att vara klädd i 50-tals kläder i morgon, dagen till ära. Det kan ni inte missa.

Inga kommentarer: